Ceviz Dunyasi

Over Notenwereld

In 2016 begon Anatolia Supermarkt een nieuw concept, namelijk de verkoop van noten om in het grote gat in de markt te voorzien. In Nederland en andere Europese landen was er een grote vraag naar noten en gedroogd fruit, want het aanbod was gering.

Met een klein of groot budget bij Anatolia kunt u altijd goed terecht…

Aanvankelijk begon deze uitdaging op kleine schaal door bestellingen van buren, vrienden, kennissen en zakenrelaties.

Beetje bij beetje en door mond tot mond reclame begon de verkoop toe te nemen. Nu is de Notenwereld zo succesvol geworden dat ze elk jaar worden uitgenodigd om hun noten te laten proeven en verkopen op het Festival Festhijab in Duitsland en ook op andere Europese festivals. Omdat de vraag naar hun noten en gedroogd fruit nog steeds groeit besloten zij om een webshop te maken. In deze webshop kunnen bezoekers uit Nederland en andere Europese landen zoals Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland hun noten bestellen. We verkopen ze in kleine of in grote hoeveelheden.

Dus de “Notenwereld” is een aparte specialiteit van Anatolia. Binnen deze afdeling kunt u altijd verse noten en gedroogde fruit voor de laagste prijsgarantie vinden. We hebben de volgende producten vast in onze voorraad: amandelen, cashewnoten, pistaches, walnoten, pinda’s en zonnebloempitten. Ook zoetigheden en gedroogd fruit zoals: dadels, vijgen, perziken, rozijnen, enzovoort.

ceviz dunyasi